Scott

Scott voordelige hygiëne artikelen

Scott toiletpapier bestellen

Kimberly Clark biedt hygiëne oplossingen voor een veiligere, productievere en gezondere werkplek in verschillende branches zoals in de voedselverwerking, in de gezondheidszorg, in kantoren, in de metaalbewerking, in de luchtvaartindustrie en in de automobielindustrie. Het aanbod is onderverdeeld in diverse productcategorieën met daarin ijzersterke merken zoals Wypall, Kleenex, Hostess, Kimberly Clark Professional, Kimtech en Scott.
Bent u op zoek naar Scott hygiëne artikelen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Het Scott assortiment dat u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen bestaat onder meer uit papieren handdoeken, handdoekrollen, facial tissues en toiletpapier.
De meeste Scott artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt de Scott artikelen vaak de volgende werkdag al.

Scott, een slimme hygiënische oplossing in de toiletruimte

Als het gaat om slimme hygiëne op een eenvoudige manier zijn de producten van Scott de slimste keuze. Het bedrijf heeft een lange historie met telkens nieuwe innovaties. In 1890 heeft het bedrijf als eerste toiletpapier op een rol op de markt gebracht. Scott biedt eenvoudige hygiëne oplossingen voor een schone en efficiënte werkomgeving.
Het is een gegeven dat het merendeel van de volwassenen de handen niet lang genoeg wast om bacteriën en virussen grondig te verwijderen. Het gebruik van een handdroger zorgt er dan voor dat deze bacteriën zich verder door de lucht verspreiden. Met de Scott papieren handdoeken verwijdert u de bacteriën die achterblijven op de handen.

Scott handdoeken passen in Kimberly-Clark handdoekdispensers Aquarius

De Aquarius handdoekdispensers zijn geschikt voor de Scott papieren handdoeken en rolhanddoeken. U kunt bij DiscountOffice.nl kiezen uit verschillende uitvoeringen Aquarius handdoek dispensers. Handdoekdispensers voor handdoekrollen of een handdoek dispenser voor gevouwen handdoeken. Vooral de dispensers waarbij de Scott handdoeken één voor één uit de handdoekdispenser komen zijn een goede hygiënische oplossing omdat alleen de huidige gebruiker de handdoekjes aanraakt. Zo worden de handen op een hygiënische en effectieve manier gedroogd, bespaart u kosten en wordt er minder afval geproduceerd.

Scott toiletpapier bestellen

Naast handdoeken en handdoekrollen biedt Scott ook goede kwaliteit toiletpapier dat geschikt is voor dagelijks gebruik in omgevingen waar besparing op kosten van onderhoud en verspilling besparing belangrijk is. Scott Performance toiletpapier is een goede keuze voor de milieubewuste zakelijke gebruiker. Het toiletpapier valt uiteen in koud water. Dit absorberende en toch sterke product verzekert de gebruiker van comfort, absorptievermogen en hygiëne in de sanitaire ruimte. Ideaal voor drukke ruimtes in hotels, scholen, sportzalen en kantoren waar betaalbaarheid belangrijk is.
DiscountOffice.nl levert Scott toiletpapier op rol en in losse gevouwen vellen. Bent u op zoek naar een toiletpapier dispenser die geschikt is voor Scott toiletpapier? De Aquarius toiletpapier dispensers zijn geschikt voor Scott toiletpapier, zowel gevouwen als op rol.

Scott artikelen met korting

Via DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk al uw Kimberly-Clark Scott artikelen met hoge kortingen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waarmee u nog voordeliger uit bent bij een bestelling van meerdere stuks. Zo kunt u flink besparen op de inkoop van toiletpapier en handdoekjes.