Sistec

Sistec Kluizen

Sistec kluis kopen

Sistec kluizen zijn er in veel soorten en maten. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod van Sistec brandwerende kluizen, brandkasten, archiefkasten, datakluizen, inbraakwerende safes, privékluizen, documentenkluizen en sleutelkluizen. U kunt een Sistec kluis voordelig en gemakkelijk online bestellen op DiscountOffice.nl tegen de scherpste prijs. De kluis wordt geleverd door Nauta Group, die al 50 jaar ervaring heeft met het leveren van kluizen. Ook zijn er extra services mogelijk qua montage zoals het verankeren van de kluis. Neem voor meer informatie contact op met onze deskundige klantenservice.

Over Sistec

Sinds 2004 worden de Sistec-beveiligingssystemen geïntegreerd in ORGAMI. Met de modernste technieken worden de Sistec kluizen gefabriceerd in Duitsland. Een Sistec kluis staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en is gecertificeerd volgens de meest recente hoogste teststandaarden. De meeste Sistec safes zijn gecertificeerd door het ECB-S in Duitsland. European Certification Boards – Security is een vooraanstaande certificeringsinstantie voor brandwerende en inbraakwerende kluizen.

Assortiment kluizen

Een Sistec kluis heeft de optimale prijs/kwaliteit verhouding. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment Sistec safes. De uitgebreide collectie bevat onder andere brandwerende kluizen, brandkasten, archiefkasten, datakluizen, inbraakwerende safes, privékluizen, documentenkluizen en sleutelkluizen.

Sistec MT inbraakwerende kluizen

Zoekt u een Sistec kluis van het model MT3+, MT4+ of MT6? Het aanbod van Sistec bevat veel verschillende inbraakwerende safes zoals de MT3, MT4, MT6, MT6+, MT6W+ en de MT9+. De MT kluizen zijn voorzien van een cijferslot of een sleutelslot en zijn EN 1300 gecertificeerd. De kluis biedt bescherming tegen zowel inbraak als brand.

Sistec TS brandwerende archiefkasten

Een Sistec TS archiefkast biedt optimale bescherming van belangrijke documenten tegen brand en inbraak. De Sistec TS brandwerende kasten zijn geproduceerd van hoogwaardig SM-staal en is voorzien van brandwerend isolatiemateriaal.
Sistec heeft ook de TSF documentensafes. Sistec TSF documentenkluizen hebben een ECB-S certificering brandwerendheid volgens EN 15659 LFS 30P, dat betekent 30 minuten voor papier.

Sistec brandwerende kluizen

Bent u opzoek naar een Sistec brandwerende en inbraakwerende kluis? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie Sistec EM-serie. De Sistec EM kluizen voldoen aan de innovatiefste normeringen tegen inbraak en brand. De Sistec EM is getest volgens Grade I en heeft hiermee een uniek hoge indicatie waardeberging gekregen.

Sistec sleutelkluis

Sistec heeft 2 series sleutelkluizen, de Sistec SK en Sistec CEN. Daarnaast kunt u kiezen uit een sleutelslot of een elektronisch slot. De Sistec SK sleutelkluis is ECB-S gecertificeerd volgens EN 14450 S2. De Sistec CEN sleutelkluis heeft een EN 1143-1 Grade 0 certificering.

De meest verkochte kluizen

Hieronder een top 5 van de bestverkochte kluizen:

  1. Sistec EM inbraakwerende kluis met sleutelslot
  2. Sistec TS1 brandwerende archiefkast
  3. Sistec EM inbraakwerende kluis met elektronisch slot
  4. Sistec Eurosafe Elo ES I-330 inbraakwerende kluis
  5. Sistec SK sleutelkluis 34 Haken

Sistec aanbieding

DiscountOffice.nl heeft een voordelig ruim assortiment Sistec kluizen. U kunt uw gewenste Sistec kluis gemakkelijk online kopen. Ook kunt u grote kortingen krijgen bij het afnemen bij meerdere stuks. Bij veel producten kunt u dit vinden bij de staffelprijzen. Bij het bestellen van meerdere kluizen kunt u een prijsopgave opvragen.