Talens

Talens Art Creation verf bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle kleuren Talens Art Creation verf eenvoudig en voordelig online. Naast het merk Art Creation van Royal Talens bieden wij een ruim assortiment Talens verf, Talens pennen, Talens kwasten en penselen, Talens schildersdoeken, Talens schrijfwaar-accessoires en meer. Uit voorraad leverbaar en tegen hoge kortingen.

Het ontstaan van Talens

Marten Talens richtte in 1899 "De Nederlandse Fabriek voor Verf, Lak en Inkt" op te Apeldoorn. Als familiebedrijf hielden ze zich in eerste instantie bezig met de fabricage van kantoorartikelen en inkten. Koningin Wilhelmina werkt als kunstenares zelf dagelijks met Talens verf en was een groot fan van Talens. In 1949 werd het predicaat Koninklijk verleend en werd de naam veranderd in Royal Talens. Het bedrijf staat bekend om de kwaliteitsmerken Talens, Rembrandt, Amsterdam, Van Gogh, Talens Art Creation en Cobra.

Ruim assortiment Talens verf

Talens heeft afgelopen jaren verschillende soorten verf ontwikkeld, zoals de bekende acrylverf Talens Art Creation. Dit is een moderne en veelzijdige acrylverf op basis van 100% acrylaathars. De verf is pasteus, droogt zijdeglans op en is snel overschilderbaar. Acrylverf kan je verdunnen met water en droogt snel en watervast op. De kleuren zijn makkelijk te mengen en de verf hecht goed op meerdere ondergronden. Talens Acrylverf Art Creation kopen? U bestelt Talens Acrylverf makkelijk en snel online bij DiscountOffice.nl. Wij leveren verschillende kleuren acylverf, per tube of in diverse aantrekkelijk geprijsde sets met meerdere tubes.
Ook bestelt u eenvoudig online Talens Aquarelverf tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl. Talens Art Creation aquarelverf is een transparante verf die verdund met water aangebracht wordt. Hoe meer water je gebruikt, hoe lichter de kleur van de verf wordt. Hierdoor kunnen vele transparante lagen over elkaar gezet worden. Voor een Talens Art Creation Aquarelverfset bent u bij ons aan het juiste adres.
Op zoek naar Talens Ecoline? Bij DiscountOffice.nl vindt u Talens Ecoline in de kleur die u zoekt met hoge korting. Ecoline is een vloeibare aquarelverf. Het hoort bij de niet-watervaste inkten en is in veel kleuren verkrijgbaar. Het is transparant en heel goed mengbaar.
Naast flesjes Ecoline leveren wij Talens Ecoline Brushpennen. DiscountOffice.nl heeft een ruim aanbod Talens Ecoline Bushpennen in de aanbieding.
Talens Plakkaatverf Gouache bestellen? U bestelt alle kleuren Talens Plakkaatverf gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl. Gouache is een met water verdunbare, dekkende verf waarmee je streeploze en matte oppervlakken kunt schilderen. Omdat deze verf al binnen enkele minuten droogt, is hij zeer praktisch in gebruik. Verschillende kleuren kunnen in snel tempo over elkaar heen worden gezet en de verf kan op vele ondergronden.

Talens Kwasten en penselen kopen?

DiscountOffice.nl heeft een groot assortiment Talens verf uit voorraad leverbaar en tegen lage prijzen. Naast verf bieden wij tevens verschillende schildersbenodigdheden zoals Talens Kwasten en penselen in diverse uitvoeringen en Talens Schildersdoeken in verschillende afmetingen.
Dus ook alle accessoires en overige tekenmaterialen die u zoekt voor het schilderen bestelt u direct gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.