Tork

Tork: voor al uw hygiëne artikelen

Tork-artikelen bestellen

Op zoek naar Tork-artikelen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online het gehele assortiment van Tork. Uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen. Doordat DiscountOffice.nl staffelprijzen hanteert kunt u flink besparen op de inkoop van uw hygiëne-artikelen.

Professionele hygiëne-artikelen van Tork

Het wereldwijde merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor diverse sectoren zoals de horeca, de gezondheidszorg en de voedingsindustrie. Ook op kantoren en scholen worden de professionele hygiëne-oplossingen van Tork veelvuldig gebruikt.
Het Tork assortiment bestaat uit dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. In 1968 begonnen met werkdoeken voor eenmalig gebruik is Tork inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Europa.

Tork en duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Tork hoog in het vaandel. Veel producten van Tork zijn voorzien van ecolabels, zodat u in één oogopslag kunt zien dat ze voldoen aan de hoogste onafhankelijke duurzaamheidsnormen: EU Ecolabel, Nordic Swan, Blauwe Engel en het FSC-label.

Compleet assortiment

Tork toiletpapier bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u snel en voordelig het Tork toiletpapier dat u zoekt. Wij leveren zowel de kleine Tork toiletrollen als de grote Jumbo toiletrollen. U kunt kiezen uit 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags Tork toiletpapier. Ook voor de Tork toiletpapierdispensers moet u bij DiscountOffice.nl zijn. We bieden voor elke toiletruimte de meest geschikte toiletpapierdispenser. U kunt kiezen uit verschillende modellen toiletdispensers in de kleuren wit, zwart of RVS.

Op zoek naar Tork handdoekjes of handdoekrollen? Ook die bestelt u tegen scherpe prijzen online bij DiscountOffice.nl, of het nu gaat om 1-laags, 2-laags, C-vouw, zigzag gevouwen of intergevouwen handdoeken.

Voor het reinigen van diverse ruimtes heeft DiscountOffice.nl een ruime keuze in Tork poetsdoeken en poetspapier. Heeft u Tork poetsrollen nodig? Voor elke Tork poetspapier dispenser bestelt u eenvoudig en voordelig de juiste poetsrol.

De inrichting van uw sanitaire ruimte is pas compleet met de bijpassende Tork accessoires, zoals zeepdispensers, luchtverfrissers dispensers en afvalbakken. Op zoek naar de juiste Tork zeep vullingen? Wij leveren Tork zeepvullingen voor elke Tork zeepdispenser. U bestelt het allemaal makkelijk online bij DiscountOffice.nl, bij één leverancier zodat u nog voordeliger uit bent.

Bent u grootverbruiker? U kunt bij ons veel besparen op de inkoop van hygiëne-artikelen door bijvoorbeeld per grootverpakking of pallet in te kopen, informeer bij de afdeling klantenservice naar de mogelijkheden.