Westcott

Westcott kantoorartikelen

Producent van scharen en linialen

Westcott begon 140 jaar geleden als producent van scharen en linialen en werd al snel het leidende merk in de VS en de eerste keuze van leraren, leerlingen en studenten. Gedreven door de populariteit van het merk bouwde Westcott voort op dit succes met extra precisie-instrumenten voor kantoor en school. Latere toevoegingen waren onder meer puntenslijpers, snijmessen en gummen. Tegenwoordig staat het merk Westcott voor kantoorproducten met een onderscheidend ontwerp. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid Westcott assortiment kantoor gebruiksartikelen dat bestaat uit scharen, snijmessen, linialen, driehoeken, gummen en meer. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.

Scharen bestellen

Wat voor schaar zoekt u? Een gewone schaar voor alle doeleinden, een hobbyschaar of een stofschaar? Een schaar voor linkshandigen, een figuurschaar of een silhouetschaar? Al deze scharen zijn verkrijgbaar in het Westcott assortiment van DiscountOffice.nl en direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Westcott levert ook scharen met titanium bladen waarop in 2003 patent is aangevraagd. Deze scharen onderscheiden zich door hun bijzondere scherpte en hardheid en worden geleverd met 25 jaar garantie. Ook heeft Westcott KleenEarth RVS scharen in het assortiment die zijn voorzien van een handgreep van recyclet kunststof. Maar er zijn ook scharen met Microban-Technologie verkrijgbaar, die een permanente bescherming biedt tegen bacteriën en schimmels. Verder kunt u kiezen voor Non-stick scharen, scharen met ronde of spitse punt, kunststof grip of soft grip. Ook speciaal voor kinderen zijn er diverse schaarsoorten te verkrijgen. Al deze scharen zijn bij DiscountOffice.nl direct uit voorraad leverbaar.

Ruim assortiment snijmessen

Westcott heeft ook een ruime keus in snijmessen. Zo is er het haakmodel, een veiligheidssnijmes voor plastic folie, kunststof bindtouw en zelfklevend tape. Of het scalpelmes, het meest geschikt voor precisiewerk. Ook het bekende Westcott schuifmes, verkrijgbaar in aluminium of kunststof behuizing en met of zonder snijgeleiding kunt u gemakkelijk en voordelig bestellen via DiscountOffice.nl. Speciale uitvoeringen zijn de Duo Safety snijmessen, een automatisch intrekbaar mes met automatische vergrendeling en de keramische snijmessen, die tot tien keer langer scherper blijven dan stalen messen. Toebehoren bij de snijmessen zijn uiteraard de reservemesjes, snijmatten en snijlinialen eenvoudig mee te bestellen bij DiscountOffice.nl en direct uit voorraad leverbaar.

Handige kantoor gebruiksartikelen

Of u nu op zoek bent naar een kunststof, aluminium, houten of flexibele liniaal, alle Westcott linialen vindt u bij DIscountOffice.nl. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen in diverse lengtes. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze in diverse geodriehoeken, kompasrozen en cijfer/lettersjablonen. Westcott heeft ook diverse gummen in specifieke vormgevingen in het assortiment. Wilt u een puntenslijper bestellen? Binnen de ruime collectie puntenslijpers zit zeker een model dat voldoet aan uw wensen. Puntenslijpers zijn te koop in diverse uitvoeringen: van een handmatige slijper in kunststof of metaal tot een elektrisch puntenslijper op batterij of via netstroom. Bijzonder zijn de Ipoint Evolution Axis modellen, voorzien van auto-stop technologie. Wanneer het potlood de perfecte punt heeft stopt de slijper automatisch.

Verder in het assortiment papierklemmen, bulldog klemmen, klemborden, briefopeners, whiteboard-magneten en markeerspelden. Handige gebruiksartikelen die op geen enkel kantoor ontbreken.

Westcott EHBO-artikelen

Westcott levert ook diverse EHBO-artikelen, veiligheidsvesten en waarschuwingsborden. Indien niet op voorraad neem dan contact op met de klantenservice voor de verwachte levertijd.