Hoe wordt uw order verwerkt?

Nadat u uw order heeft geplaatst via onze website doorloopt uw bestelling diverse trajecten.
Voordat u uw bestelling daadwerkelijk ontvangt - in de meeste gevallen is dit de volgende werkdag - zijn een aantal essentiële stappen doorlopen.

Adrescontrole

Na ontvangst van uw order controleren wij allereerst of de adresgegevens kloppen. Dit voorkomt fouten in het leveringsproces, zodat wij efficiënter kunnen werken.

Krediet

Vaste relaties hebben een krediet op het klantaccount, zodat deze orders direct verwerkt worden. Indien u voor de eerste keer bestelt en op rekening aanvraagt controleren wij eerst uw bedrijfsgegevens en kredietwaardigheid voordat de order wordt vrijgegeven.

Magazijn

Nadat de order wordt vrijgegeven komt deze aan in één van onze magazijnen of wordt rechtstreeks af fabriek of importeur geleverd. Afhankelijk van de samenstelling van de order is het dus mogelijk dat deze uit meerdere magazijnen wordt geleverd. Wij hanteren dit principe om zo kostenefficiënt mogelijk te werken, maar ook het milieu zo min mogelijk te belasten. Als al onze producten in één levering zouden moeten plaatsvinden zou dit de ecologische voetafdruk aanzienlijk vergroten: orders moeten dan verzameld worden, opnieuw ingepakt en verstuurd.
Wilt u het aantal zendingen liever beperken? Bestel zoveel mogelijk artikelen met dezelfde productcodes. Artikelen die bijvoorbeeld beginnen met een Q komen uit ons hoofdmagazijn. Dit hoofdmagazijn levert de meest populaire artikelen.

Verpakking

Het grootste deel van onze bestellingen wordt bezorgd in een standaardformaat doos. Deze doos wordt in het magazijn op hoogte afgesneden afhankelijk van de inhoud. Zoals u kunt zien aan de afbeeldingen hebben wij hiervoor gekozen om de orderverwerking in het magazijn efficiënt te laten verlopen, de producten optimaal te beschermen tijdens transport en het milieu te ontlasten. Door standaard formaat dozen te gebruiken wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en wordt onze milieu voetafdruk beperkt.

Verzending

Zodra uw order is verwerkt en u hiervan een melding per e-mail heeft ontvangen, gaan direct allerlei automatische processen in werking. Hierdoor is het meestal niet meer mogelijk om producten toe te voegen aan uw order. Uw order staat inmiddels al op de lopende band, wordt ingepakt of staat zelfs al klaar voor verzending!

lopende band

pick station

dozen rekken

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.