Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Smit Visual Pushpins

Actief filter

Smit Visual whiteboard kopen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u snel en eenvoudig het Smit Visual whiteboard dat u zoekt voor uw kantoor of werkplaats. Wij leveren het complete Smit Visual assortiment tegen scherpe prijzen, zoals magneetborden, presentieborden, flipovers, landkaartborden, magnetische jaarplanners, displays, prikborden, projectieborden, bordstiften, magneten en overige bordaccessoires. Uit voorraad leverbaar, dus een snelle levertijd.
Meer informatie over het presenteren van artikelen of informatie vindt u op onze presentatiemiddelen-informatiepagina.

Nederlands topproduct

Smit Visual is een Nederlands familiebedrijf en is gevestigd in Geldrop. Al 40 jaar produceert dit internationale bedrijf topkwaliteit presentatiemiddelen die van elke ruimte een inspirerende en functionele werkomgeving maken. Verschillende materialen, vormen en kleuren voor de schrijf- en prikoppervlaktes kunnen worden gecombineerd. Hierdoor kunt u uw werkruimte geheel naar eigen smaak en inzicht inrichten tot een decoratief geheel waar het interieur en presentatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten.

Ruime keuze magneetborden

Magneetbord bestellen? DiscountOffice.nl biedt veel verschillende oplossingen. Voor elke presentatie bestelt u bij DiscountOffice.nl makkelijk en voordelig online het juiste magnetische whiteboard.
U kunt kiezen uit verschillende bordoppervlakken: een whiteboard van gelakt staal, een whiteboard met een geëmailleerd stalen schrijfoppervlak of een glasbord.
Naast de standaard formaten 60x90cm en 90x120cm bevat het assortiment ook een breed scala aan whiteboards in afwijkende grote maten.

Groter whiteboard voor groter schrijfoppervlak

Bij populaire Visual Management methoden zoals Agile en Scrum voldoet een standaard formaat whiteboard niet meer. Immers: hoe groter het schrijfoppervlak hoe groter het resultaat. Een whiteboard wand bevordert de creativiteit en vergroot de samenwerking. De VisuWall whitebordwanden zijn te bestellen in verschillende afmetingen. De Chameleon Modular whiteboard panelen bieden de mogelijkheid om een vrijwel naadloos schrijfoppervlak te creëren.

Smit Visual accessoires kopen voor uw whiteboard?

De benodigde Smit Visual accessoires bestelt u direct gemakkelijk en voordelig mee bij DiscountOffice.nl. Zo koopt u alle presentatiemiddelen voor uw professionele presentatie bij één leverancier, hierdoor bespaart u tijd en geld!
Voor whiteboard magneten, markers en whiteboard stiften bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Ook kunt u kiezen voor een complete whiteboard starterkit, dan kunt u direct aan de slag.

Eigen ontwerp whiteboard bestellen?

Wist u dat het ook mogelijk is om een whiteboard te laten bedrukken met een eigen ontwerp zoals een bedrijfslogo of tekst? De ideale oplossing om de muren van uw werkplek en daarmee de sfeer van uw kantoor een persoonlijke uitstraling te geven. Met een speciale techniek wordt de inkt ingesloten in de toplaag voor een krasvrije en kleurvast opdruk. Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling klantenservice.