Alles voor een perfecte presentatie

Of het nu gaat om het geven van een presentatie, voor het vertrekken van informatie of het promoten van uw bedrijf, DiscountOffice levert alles voor een perfecte presentatie!

Professionele presentatie

Het gebruik van de juiste presentatiemiddelen is onmisbaar voor een professionele presentatie. Door gesproken tekst te ondersteunen met afbeeldingen en/of video’s komt de boodschap beter over en wordt beter onthouden! Bovendien kunt u met presentatiemiddelen meer informatie sneller en duidelijker communiceren.
U kunt gebruik maken van een flipover, whiteboard of glasbord.

flipover
whitebordwand

DiscountOffice levert ook complete wanden waarmee u een oneindig schrijfoppervlak creëert.
Ook kunt u alle bijbehorende accessoires zoals magneten, markers, wissers en meer direct mee bestellen.

Naast de juiste presentatiemiddelen is de ruimte waarin de presentatie plaatsvindt belangrijk. In een goed opgestelde presentatieruimte is de presentatie voor iedereen goed te zien en te horen.
Denk hierbij aan een goede beamer waarmee u de informatie kunt projecteren op een projectiescherm.
Ook kunnen traditionele presentatiemiddelen gecombineerd worden met audiovisuele oplossingen. Tegelijkertijd beeld projecteren en aantekeningen maken? Een interactief projectiebord maakt het mogelijk!

projectiebord
Andere middelen die van pas komen tijdens de presentatie zijn naambadges, tafelnaamborden en notitieblokken.
Na afloop van de presentatie kunt u de geprinte versie van de presentatie uitdelen in een mooi ingebonden rapport.

Verstrekken van informatie

folderhouder

Voor een opvallende en overzichtelijke presentatie van brochures, flyers en catalogi zijn folderhouders en folderrekken ideaal. Het zijn handige presentatiemiddelen die ervoor zorgen dat de informatie goed zichtbaar is en dus de gewenste aandacht krijgt. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en er naar toe getrokken.
Vooral in winkels, showrooms, ontvangstruimtes van bedrijven en wachtruimtes in ziekenhuizen worden deze presentatiemiddelen veel gebruikt. Maar ook op beurzen is het een ideaal middel om uw bedrijfsinformatie optimaal te presenteren.

Voor het geven van specifieke informatie in kantoren, scholen of instellingen wordt gebruik gemaakt van zogenoemde informatieborden, zoals deurbordjes, presentieborden en letterborden.
Informeer ook eens naar de mogelijkheden van een fotobord: naast de namen is er ruimte voor het plaatsen van een foto. In omgevingen waar visuele herkenning belangrijk is, is dit bord de ultieme oplossing!

fotobord

Promotie

Voor het trekken van de aandacht naar uw product of bedrijf kunt u verschillende presentatiemiddelen inzetten.
In winkels, bedrijven of showrooms worden kliklijsten veel gebruikt. Een kliklijst is een soort fotolijst die gemakkelijk open en dicht te klikken is. U kunt hiermee snel en eenvoudig informatie presenteren.

stoepbord

Ook voor buiten zijn er diverse presentatiemiddelen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stoepbord, een echte eyecatcher voor het winkelend publiek! Absoluut 100% waterdicht, gemakkelijk verrijdbaar en eenvoudig te wisselen.
Of aan een muurvitrine voorzien van een afsluitbare draai- of schuifdeur, zodat de informatie goed leesbaar is en beschermd wordt.

Nederlands topproduct

Smit Visual produceert al 40 jaar topkwaliteit presentatiemiddelen die van elke ruimte een inspirerende en functionele werkomgeving maken. Verschillende materialen, vormen en kleuren voor de schrijf- en prikoppervlaktes kunnen worden gecombineerd. Hierdoor kunt u uw werkruimte geheel naar eigen smaak en inzicht inrichten tot een decoratief geheel waar het interieur en presentatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten.

Smit Visual

Wist u dat het ook mogelijk is om een whiteboard te laten bedrukken met een eigen ontwerp zoals een bedrijfslogo of tekst? Met een speciale techniek wordt de inkt ingesloten in de toplaag voor een krasvrije en kleurvast opdruk.

Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling klantenservice!
DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.