Fetra

Fetra transportmiddelen

Fetra magazijnwagens bestellen

Bent u op zoek naar een Fetra magazijnwagen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een compleet assortiment Fetra transportmiddelen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen tegen scherpe prijzen.
Europawijd staan de transportmiddelen van Fetra voor de hoogste kwaliteit, een fris design en optimale functionaliteit. Opvallend in de branche is ook de Fetra-veelvoud: meer dan 1.000 artikelen bieden oplossingen voor ieder transportprobleem. Fetra biedt 10 jaar garantie op deze kwaliteitsproducten en een groot gedeelte van het assortiment is 'Made in Germany'.

Fetra sinds 1954

De geleerde wagenmaker Heinrich Fechtel is in 1954 in Bielefeld begonnen met het produceren van houten steekwagens, samen met 3 medewerkers. Het merk Fetra in heel Europa bekend om de Innovatieve transportmiddelen die gemaakt zijn van precisie staal, aluminium en rvs. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Borgholzhausen en werken er meer dan 200 medewerkers.
Fetra behoort tot de leidende fabrikanten van transportwagens en steekwagens van de hoogste kwaliteit, die zich door absolute functionaliteit, hoog comfort en een duidelijke design onderscheiden. Van dossierwagen tot en met een onderzetroller van 24 ton draagvermogen. Ieder Fetra product is perfect aan de speciale eisen aangepast en laat zich moeiteloos hanteren.

Fetra modulair opbouwsysteem

De meeste Fetra transportmiddelen worden als opbouwsysteem aangeboden. Het Fetra-MultiVario-Systeem laat zich veelvoudig veranderen, omwisselen en aanvullen. De systeemdelen worden eenvoudig in het basiselement gestoken en vastgeschroefd. Door het bewezen Fetra Insteek- en Schroefprincipe wordt dezelfde stabiliteit behaald als bij een gelaste constructie.

Compleet assortiment Fetra transportmiddelen

DiscountOffice.nl biedt een compleet assortiment Fetra interne transportmiddelen, u bestelt de beste magazijnwagens gemakkelijk en voordelig online.

Een greep uit het uitgebreide aanbod Fetra transportmiddelen:

Fetra magazijnwagens

Magazijnwagen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u robuuste magazijnwagens van Fetra in veel verschillende uitvoeringen.

Fetra tafelwagens

Op zoek naar een tafelwagen? Een tafelwagen is ideaal voor het order picken en om de voorraden bij te vullen.

Fetra plateauwagens

Een plateauwagen of platformwagens is onmisbaar in het magazijn om bijvoorbeeld kratten, dozen, trays en andere goederen te vervoeren.

Fetra etagewagens

Een etagewagen is een magazijnwagen met meerdere etages. Uitermate geschikt voor het mobiel opslaan van goederen, het vervoeren van goederen of bij het orderpickproces.

Fetra handtrekwagens

Met een handtrekwagen kunt u gemakkelijk allerlei spullen vervoeren zonder zwaar te tillen.

Fetra steekwagens

Een steekwagen is onmisbaar bij het verplaatsen van goederen. Door zware spullen te verplaatsen met een steekkar kunt u veel rugklachten voorkomen. Vooral magazijnwerkers, vrachtwagenchauffeurs en orderpickers zijn gebaat bij het gebruik van een steekwagen.