Nextime

Klokken voor elk interieur

NeXtime is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in klokken. Het bedrijf is gestart in 1970 waardoor het nu al 50 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en maken van klokken. De NeXtime klokken worden verkocht in meer dan 50 verschillende landen. Dit maakt NeXtime één van de grootste klokken bedrijven wereldwijd. Klokken worden elke dag gebruikt, door de juiste combinatie van stijl, kwaliteit en waarde kan het veel meer worden dan alleen de tijd aangeven. Dutch design wordt vaak omschreven als speels en innovatief, maar ook met humoristische ontwerpen. ‘’Dutch design is simpel en krachtig’’ zegt Alain Frie, Creatief Directeur van NeXtime. U vindt een NeXtime klok in veel huizen, winkels en zelfs musea over de hele wereld, Parijs (Galeries Lafayette), New York (MoMa), Beijing en natuurlijk Amsterdam. NeXtime klokken gemaakt met liefde door NeXtime. See you NeXtime!

NeXtime klokken worden gekenmerkt door de verscheidenheid aan stijlen, maten, ontwerpen en materialen. Met een breed aanbod stille klokken is het vervelende tikkende geluid verleden tijd! Dus bent u op zoek naar een houten klok, stationsklok, een klok met een bijzonder design of een klok met een duidelijke tijdweergave, NeXtime heeft klokken voor elk interieur! DiscountOffice.nl biedt een uitgebreide collectie NeXtime wandklokken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig en snel de juiste NeXtime klok.

Of u nu een stationklok, wekker, wandklok of tafelklok zoekt, NeXtime staat garant voor het ontwerp en de vervaardiging van moderne en tijdloze klokken, voor nu en voor in de toekomst!

De meeste klokken zijn uit voorraad leverbaar. Dus plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw wandklok meestal de volgende werkdag al.

Ontwerpers uit de hele wereld

NeXtime biedt unieke klokken die ontworpen zijn door ontwerpers van over de hele wereld. Zo vindt u in het NeXtime assortiment klokken uit Europa, maar ook uit Rusland, Hongkong en Amerika. Bij elkaar is het een mooie verzameling wandklokken en stationsklokken, tafelkokken en digitale klokken. Ieder model is uniek en opvallend, hierdoor is een klok een mooie toevoeging in uw interieur.

Ruim assortiment NeXtime klokken

Laat u inspireren door de NeXtime collectie! Klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook heel decoratief; een mooie klok valt direct op. Wilt u een klok voor de hal, bij uw receptie, op kantoor of in de woonkamer bestellen? Kies dan voor een grote variant als opvallend element. Een klok voor in de keuken of slaapkamer bestellen? Dan is een digitale klok aan te raden.

Ook biedt NeXtime een groot aanbod stille klokken en daardoor is het vervelende tikkende geluid verleden tijd. De exclusieve designs worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en het zijn stuk voor stuk bijzondere items. U bestelt uw favoriete NeXtime, klok gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl!