Pickwick

Pickwick catering-artikelen

Pickwick thee bestellen

Wilt u Pickwick thee bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig alle smaken Pickwick thee voor uw bedrijf, school, instelling of voor thuis. U kunt kiezen uit veel verschillende Pickwick theesoorten, zoals zwarte thee, groene thee, rooibos thee, fruit thee en meer.
Pickwick thee is in verschillende verpakkingen te bestellen via DiscountOffice.nl. In zakjes van 2 gram of in zakjes van 1,5 gram. In aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en multipacks voor uw bedrijf of in een kleinere verpakking voor de thuiswerkplek. In mooie theekisten, thee dispensers of theedozen om diverse theesmaken te kunnen presenteren.
De meeste Pickwick thee is uit voorraad leverbaar, bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw favoriete thee wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Pickwick sinds 1753

In 1753 openen Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses, hun kruidenierswinkel in koloniale waren "De Witte Os" in de Friese plaats Joure. In 1937 introduceert Douwe Egberts Pickwick thee. Er werd gezocht naar een Engelse naam, omdat thee op dat moment nog erg ‘Engels’ aandeed en er een Engelse postkoets afgebeeld werd op de houten kistjes. De vrouw van de toenmalige directeur was erg in de ban van de werken van Dickens. Nadat zij de ‘Pickwick Papers’ las, stelde zij de naam Pickwick voor.

De theezakjes die we nu gebruiken bestonden eerst niet. Rond 1910, toen Pickwick nog ‘Douwe Egberts thee’ heette, dronk men losse thee. Deze thee werd in puntzakjes verkocht om thuis in een theeblik te bewaren. Begin 1900 verzond een Amerikaanse theehandelaar theemonsters in zijden zakjes. Zijn klanten vonden deze zakjes zo handig dat ze deze bij het zetten van de thee niet verwijderden. Zo ontstond het theezakje. Deze Pickwick Tea Balls uit 1938 danken hun naam aan de stoffen buideltjes. Na 1938 verschenen de katoenen theezakjes in verschillende gedaantes. Vanaf 1977 tot op heden zijn de theezakjes, afgezien van het theelabel, nauwelijks veranderd.

Pickwick thee in verschillende smaken

Voor elke gelegenheid bestelt u bij DiscountOffice.nl de juiste Pickwick thee. U kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals Pickwick meloen, Pickwick bosvruchten, Pickwick lemon, Pickwick Engelse melange en meer smaken. Pickwick haalt haar thee van over de hele wereld, onder andere uit India, Sri Lanka, Indonesië, China, Malawi en Zuid-Afrika. Deze landen hebben namelijk het perfecte klimaat en hoge plantages. Daar wordt de thee alleen maar lekkerder van! De Pickwick klassieker, de English Blend, werd in 1957 geïntroduceerd. Deze alles behalve ‘gewone thee’ bestaat uit maar liefst 25 verschillende theesoorten.

Onderstaande populairs theesmaken bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl:

  • Thee Pickwick groene thee original lemon 100 zakjes van 2gr
  • Thee Pickwick Engelse melange 100 zakjes van 2gr met envelop
  • Thee Pickwick rooibos 100 zakjes van 1.5gram met envelop
  • Thee Pickwick Earl grey 100 zakjes van 2gr met envelop
  • Thee Pickwick Bosvruchten 25 Zakjes Van 1.5gr

Duurzame Pickwick thee

De Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het creëren van een betere toekomst voor mens en natuur. Door samen te werken met meerdere belanghebbenden, waaronder boeren, bedrijven en consumenten, wilt de Rainforest Alliance bossen beschermen, het levensonderhoud van boeren en bosgemeenschappen verbeteren en hen helpen zich aan te passen aan klimaatverandering. Pickwick koopt alle thee UTZ en/of Rainforest Alliance gecertificeerd in om ervoor te zorgen dat mens en natuur gedurende het proces wordt gerespecteerd. Alle producten met zwarte thee dragen het Rainforest Alliance Certified keurmerk. Ook de fruit, spices, rooibos, en groene theeën, en 4 varianten van Pickwick Joy of Tea dragen het Rainforest Alliance Certified keurmerk. Pickwick werkt er hard aan alle producten gecertificeerd in te kopen zodat het totale thee portfolio aan het eind van 2021 het Rainforest Alliance Certified keurmerk draagt.

Pickwick thee aanbieding

DiscountOffice.nl biedt alle Pickwick thee met hoge kortingen. U kunt kiezen voor aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen in diverse maken. Ook bieden wij staffelkortingen speciaal voor grootverbruikers, hierdoor bent u nog voordeliger uit!