Ruime keuze in buitenartikelen

DiscountOffice levert niet alleen alle benodigdheden voor in uw bedrijf of op de werkplek, ook voor buiten hebben wij een uitgebreid assortiment. Deze buitenartikelen bestelt u gemakkelijk en voordelig direct mee met uw overige kantoorartikelen!

Promotie voor het bedrijf

Een echte eyecatcher voor voorbijgangers is een stoepbord met een opvallende reclame, bijvoorbeeld onze ShopStopper Deluxe A0, het meest verkochte, absoluut 100% waterdichte stoepbord met 2 jaar garantie! Dit stoepbord is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. Uiteraard bestand tegen zeer zware weersomstandigheden.

Aan de muur is een buitenvitrine met daarin informatie over uw bedrijf zeer geschikt. Deze muurvitrines zijn waterdicht en uv-bestendig waardoor de inhoud duidelijk te lezen blijft.

shopstopper

Een representatieve entree

brievenbus

Een mooie en goed ingerichte bedrijfsentree is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk vindt al buiten op het terrein plaats. Denk aan onder meer aan mooie RVS brievenbussen aan de muur of vlaggenmasten die de aandacht trekken.

Voor een opgeruimde entree zijn buitenafvalbakken of peukenzuilen onmisbaar.
Binnen houdt u de receptie of ontvangstruimte schoon door voor de buitendeur een schoonloopmat te leggen. Deze deurmatten zijn te bestellen in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.

Een veilig bedrijfsterrein

Ook voor het afbakenen van het bedrijfsterrein kunt u bij DiscountOffice.nl diverse artikelen bestellen. Bijvoorbeeld afzetpalen, beschermbeugels, kettingen en slagbomen. Een slagboom houdt ongewenste bezoekers tegen, neemt geringe ruimte in en biedt een snelle toegang.

Voor de veiligheid van bezoekers en werknemers op het terrein is het belangrijk om te denken aan markering, signalering en waarschuwing voor gevaarlijke situaties. Hiervoor zijn onder meer pylonen, aanrijdbeveiligingen, parkeerbeugels en afzetlint geschikt.

slagbomen
fietsenrek

Een fietsenrek op het bedrijfsterrein zorgt voor overzicht en voor veiligheid!
Wij bieden een ruime keuze in fietsenrekken, fietsbeugels en fiets-hangrekken. Van een fietsbeugel voor 1 fiets tot grotere fietsenrekken met plaats voor wel 12 fietsen. Door te kiezen voor een overkapping en wanden staan de fietsen ook nog droog.

Werkplek in de buitenlucht

Werken in de buitenlucht vereist speciale werkkleding. Deze beschermkleding beschermt het lichaam tegen alle mogelijke invloeden van buiten, zoals koude, warmte, regen of zonneschijn. Ons ruime assortiment winter- en regenkleding biedt voor elke werknemer in elke omstandigheid de juiste oplossing.
Naast bescherming tegen bovengenoemde weersinvloeden is het ook belangrijk om veilig te kunnen werken, bijvoorbeeld aan bij wegwerkzaamheden. Door signaalkleding te dragen wordt de zichtbaarheid van wegwerkers vergroot en kunnen gevaarlijke situaties voorkomen worden. Deze kleding is gemaakt van fluoriserend en reflecterend materiaal en is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling klantenservice.

signaalkleding

Terras en tuin

buitenmeubilair

Zelfs voor het tuinonderhoud en de inrichting van het terras hebben wij een verrassend aanbod aan diverse artikelen.
Zo leveren wij onder meer tuinslangen, sproeiers, bladblazers en onkruidbranders.
Maar ook voor buitenmeubilair zoals banken, tafels, terrasverwarmers kunt u bij DiscountOffice.nl terecht.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.