Back in business

bannerhygiene

We gaan weer van start!

Zorg dat uw bedrijf klaar is voor de nieuwe anderhalve meter samenleving! DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze artikelen die u helpen om uw bedrijf corona proof te maken. Alles wat u nodig heeft om uzelf, uw bezoekers en medewerkers te beschermen.

Persoonlijke bescherming

Goed en effectief handen wassen blijft één van de belangrijkste hygiëne maatregelen ter voorkoming van verspreiding van bacteriën en virussen. Binnen ons assortiment hygïëne artikelen vindt u daarom ook verschillende uitvoeringen handzeep met anti-bacteriële bestanddelen en desinfecterende handgel dat door het hoge percentage alcohol zorgt voor een goede ontsmetting.
Daarnaast vindt u ook verschillende uitvoeringen handdoekdispensers en handdoekjes.
Ook kunt u bij DiscountOffice.nl terecht voor niet-medische mondkapjes, bijvoorbeeld voor gebruik in het openbaar vervoer.

outlet zeep
hygiene zuil


Nieuw in het assortiment zijn de hygiënezuilen met desinfectiegel, pomp en handdoekpapier. Deze complete oplossingen voorzien direct in de juiste hygiëne artikelen en bieden bezoekers, werknemers of andere gasten de mogelijkheid om bij binnenkomst en vertrek hun handen grondig te desinfecteren. Hierdoor beperkt u de verspreiding van virussen. Ideaal voor ontvangstruimtes, winkels en op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Voor een veilige werkplek

In het assortiment spatschermen vindt u verschillende kuchschermen, hygiëneschermen en scheidingswanden die er voor zorgen dat u veilig kunt werken. Ideaal voor gebruik aan de balie, in een winkel, bij een receptie of voor een veilige werkplek op kantoor. Afhankelijk van de werkplek kunt u kiezen voor een spatscherm dat hangt aan het plafond of een kuchscherm dat op de balie staat. Met deze transparante schermen kunt u gewoon netjes uw klanten ontvangen en te woord staan.
Op zoek naar een eenvoudige bescherming op de werkplek? Speciaal voor de werkplek op kantoor zijn er diverse scheidingsschermen voor op het bureau. Dit plexiglas scheidingsscherm beschermt u tegen niezende en kuchende collega's. Het scheidingsscherm is snel op te bouwen, gemakkelijk te reinigen en stabiel. Ook kunnen meerdere schermen aan elkaar gekoppeld worden.
Ook vindt u bij DiscountOffice.nl speciale tafelschermen voor op de vergadertafel zodat u veilig kunt blijven werken en vergaderen.
Een andere mogelijkheid is om een vrijstaand bureauscherm te plaatsen. Dit bureau veiligheidscherm kan individueel gebruikt worden of verbonden met meerdere schermen en uitbreidingspanelen om een modulair systeem voor de ruimte te creëren.

scheidingsscherm

Communiceren van corona maatregelen

vloermarkeringHet nemen van extra maatregelen is net alleen voldoende. Het is uiteraard ook belangrijk om te zorgen voor een duidelijke communicatie. DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment vloerstickers en vloermarkeringen om iedereen te wijzen op de veiligheidsvoorschriften zoals het houden van 1,5 meter afstand of het aangeven van looprichtingen.

Daarnaast kunt u alle corona maatregelen ook duidelijk communiceren op speciale veiligheidsborden en preventieborden. De veiligheidsborden worden geleverd met magneten waardoor per situatie andere maatregelen gecommuniceerd kunnen worden. De preventieborden zijn reeds voorbedrukt met de belangrijkste maatregelen omtrent het Covid 19 virus.
Maar ook kliklijsten en zelfklevende kaders zijn een eenvoudige en betaalbare oplossing om uw personeel, klanten en bezoekers duidelijk te informeren. Denk ook aan het gebruik van stoepborden, zodat uw bezoekers direct bij de entree geïnformeerd worden.
Voor het instrueren van uw werknemers kunt u gebruik maken van gelamineerde documenten. Een lamineerhoesje zorgt ervoor dat de documenten schoon en beschermd blijven. Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillend modellen lamineermachines voor elk gebruik tegen scherpe prijzen.

veiligheidsbord

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek artikel? Onze afdeling klantenservice helpt u graag verder.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.