Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tafelwagens

Tafelwagens

Andere benamingen: Bijzetwagens, Orderpickkarren, Orderpickwagens

Op zoek naar een tafelwagen?

DiscountOffice.nl heeft een groot assortiment en hanteert de voordeligste prijzen. Wanneer u op zoek bent naar een tafelwagen voor in het magazijn, dan heeft u een ruime keuze in bijzetwagens. Meestal worden de orderpickkarren veel gebruikt in magazijnen, winkels, horeca of werkplaatsen. Bijzetwagens kunnen meerdere etages hebben om de goederen op te vervoeren. Daarom worden deze ook nog weleens etagewagens genoemd. In de horeca worden deze wagens ook als serveerwagen gebruikt. De tafelwagens zijn ideaal voor het vervoeren van goederen in bijvoorbeeld een magazijn of winkel.

Assortiment bijzetwagens

De meeste tafelwagens hebben 2 of 3 etages en zijn in vele uitvoeringen te verkrijgen. Dit is zeer handig bij het aanvullen of tijdens het orderpick proces. Het brede assortiment bevat ook een tafelwagen met laden. Dan kan er klein materiaal in de laden worden gedaan, om ervoor te zorgen dat de gereedschappen of ander materiaal bij de werkzaamheden ter plaatse zijn. Zodat er efficiënter met deze bijzetwagenwagen aan het werk kan worden gegaan.

Het draagvermogen van een tafelwagen kan ook verschillen. Er zijn magazijnkar met een draagvermogen van 120kg en tafelwagens die zelfs een draagvermogen van 1200kg hebben. Bijzetwagens met zulke draagvermogens zijn uniek in deze categorie.
Dit ligt aan de sterkte van de materialen die zijn gebruikt om de orderpickwagen te fabriceren. De sterkte van de orderpickwagen wordt bepaald door de bok en zwenkwielen, het frame en de platformen.

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen werkbladen. Sommige zijn waterdicht, hebben een houten plaat of betreffen een stalen plaat. Het verschilt per gebruiksdoeleinde van de tafelwagen welk soort plaat nodig is als werkblad. In het grote assortiment van DiscountOffice.nl vindt u een voordelige tafelwagen die bij uw gebruiksdoeleinde past. Daarnaast zijn deze gemakkelijk te bestellen op onze website. Of kunt u bij twijfel van de juiste keuze de klantenservice om deskundig advies vragen.

Orderpickkarren met korting

Bij DiscountOffice.nl worden de scherpste prijzen gebruikt. Dit betekent dat u het gehele jaar korting krijgt op alle artikelen uit ons gehele assortiment. Bij DiscountOffice.nl bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Het gehele assortiment met de voordeligste prijzen van orderpickkarren tot printpapier. De meeste artikelen die op de website staan hebben een snelle levertijd.