Voordelig thuiswerken

thuiswerken

Wat kost thuiswerken?

Volgens de berekeningen van het Nibud kost thuiswerken € 2 per dag per persoon extra. Bij een vijfdaagse werkweek komt dit uit op € 43,30 per maand.
Het Nibud is gevraagd om te berekenen wat thuiswerken aan extra kosten met zich meebrengt. In deze berekening worden de kosten die de werkgever meestal betaalt (bijvoorbeeld laptops, telefoonkosten en reiskosten) buiten beschouwing gelaten.
De berekening van het Nibud is gebaseerd op elektriciteitsverbruik, waterverbruik, gasverbruik, koffie/thee (6 kopjes per werkdag), toiletpapier en afschrijving van bureau en stoel.

Bespaar op de kosten van thuiswerken met DiscountOffice.nl

thuiswerken1

Door de corona maatregelen werken nog steeds veel werknemers thuis en dit zal voorlopig nog niet veranderen. Hierdoor komt er een discussie op gang wie er dan voor de thuiswerkkosten moet opdraaien.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden voor een ergonomische, overzichtelijke en veilige thuiswerkplek! Het assortiment bestaat niet alleen uit A-merken, die u met korting kunt bestellen. U kunt voor veel artikelen ook kiezen voor een betaalbaar alternatief van het huismerk DiscountOffice. Hiermee kunt u veel besparen op de kosten die het thuis werken met zich mee brengt.

Ergonomische thuiswerkplek

Een goede ergonomische thuiswerkplek is belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen, zoals pijn in armen, nek, schouders en ogen. Langdurig aan de keukentafel werken in een verkeerde houding kan klachten veroorzaken.
DiscountOffice.nl biedt eenvoudige voordelige oplossingen om van elke thuiswerkplek een comfortabele en ergonomische werkplek te maken. Het belangrijkste voor een goede ergonomische houding is dat uw bureaustoel en uw computerscherm en/of laptop op de juiste hoogte verstelbaar zijn. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig en snel een arbo goedgekeurde bureaustoel van het huismerk DiscountOffice die voldoet aan de NEN 1335 normering.

Arbo Bureaustoel
Kensington thuiskantoor

Om uw beeldscherm op de juiste hoogte te plaatsen kunt u kiezen uit verschillende voordelige en efficiënte oplossingen, zoals monitorstandaarden, laptopverhogers of zit-sta werkstations die volledig ingesteld kunnen worden op de persoonlijke behoeften van de gebruiker. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl een uitgebreid assortiment ergonomische muizen, voetensteunen, polssteunen, muismatten en meer tegen scherpe prijzen.

Budget vriendelijke hygiëne artikelen

toiletpapier

Ook alles voor een hygiënische werkplek bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl, zoals toiletpapier, handdoeken, zeepvullingen en meer. Door te kiezen voor DiscountOffice hygiëne artikelen kiest u voor betaalbare artikelen in een goede prijs-kwaliteitverhouding waarmee u flink op uw inkoop kunt besparen.

Catering artikelen tegen scherpe prijzen

Vergeet ook niet om direct al uw koffie, thee en andere dranken mee te bestellen bij DiscountOffice.nl. Een goede kop koffie of thee is essentieel om de werkdag mee te beginnen en de hele werkdag geconcentreerd te blijven werken.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit koffiebonen, filterkoffie, koffiepads en coffee cups in verschillende smaken en verpakkingen. In het ruime catering assortiment vindt u ook thee in verschillende smaken en overige dranken zoals water, frisdranken en meer.

kopje koffie

Voordelige kantoorartikelen voor de thuiswerkplek

Een efficiënte en overzichtelijke werkplek is ook thuis niet compleet zonder de onmisbare kantoorartikelen zoals memobloks, nietmachines, pennen, markers, notitieboeken, ladeblokken en nog veel meer. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit. DiscountOffice.nl biedt een compleet assortiment voordelige kantoorartikelen, hygiënische en catering artikelen voor een budget-vriendelijke thuiswerkplek voor zowel de werkgever als de werknemer.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.